Wilbert Schipper

Wilbert Schipper, Register makelaar. Geboren in 1982 en sinds 2018 mede-eigenaar van Steendijk Makelaars.

In 2005 rondde ik mijn MER-opleiding aan de Inholland Hogeschool te Rotterdam af met de specialisatie Makelaardij en Vastgoed. Na mijn opleiding heb ik veel praktijkervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde makelaarskantoren in Goes en omgeving. Ik weet wat ik mijn opdrachtgevers wil en kan bieden en mijn doel is dan ook om van elke opdrachtgever een ambassadeur te maken!

In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, drink ik een heerlijk speciaal biertje en spreek ik af met vrienden. Maar niets hiervan kan zich meten met mijn grootste hobby: reizen. Na jaren veel verre reizen gemaakt te hebben naar exotische landen ben ik sinds 2016 getrouwd met Evelyne. We hebben samen een dochter en zoon; Maud en Luuc. Ons levensmotto is ‘spaar geen geld, maar goede herinneringen’. Het eerste nemen we niet al te letterlijk, maar het tweede deel van dit motto proberen we zoveel mogelijk in praktijk te brengen. Wij wonen in de nieuwbouwwijk Mannee in Goes. We hebben daar ons eigen huis kunnen bouwen en genieten nog elke dag van ons mooie plekje!

De makelaardij is mijn leven! Ik heb elke dag contact met mensen en begeleid ze bij een van de belangrijkste keuzes uit hun leven. Het geeft me een enorme voldoening als ik een perfecte ver- of aankoop tot stand kan brengen. Elke woning heeft weer een andere aanpak nodig en mijn expertise is het kiezen van de juiste aanpak om zo de beste opbrengst te realiseren.

En wat is nu leuker dan klanten uit het verleden tegenkomen die nog steeds dolblij zijn met de keuzes van toen, die ze samen met mij als adviseur gemaakt hebben!