Gratis waardebepaling

Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Heeft u verkoopplannen of wilt u uw hypotheek oversluiten? Zomaar enkele voorbeelden waarom u Steendijk Makelaars kunt uitnodigen voor een geheel vrijblijvend waarde-advies van uw woning.

 

Er zijn verschillende redenen om te willen weten wat de waarde van uw woning is. Zo kan het zijn dat u verhuisplannen heeft maar het kan ook zijn dat u benieuwd bent naar de overwaarde of juist restschuld die er op de woning rust.

Steendijk Makelaars is een overzichtelijk kantoor in Goes met als werkgebied de gemeente Goes, gemeente Kapelle en de gemeente Borsele en heeft zich in het verleden al meer dan bewezen een betrouwbare partner te zijn. Ons werkgebied en Noord- en Zuid Beveland en kennen de omgeving als onze broekzak. Binnen ons kantoor is Ad Steendijk gespecialiseerd in het exclusieve onroerend goed. Door jarenlange ervaring bij het verkopen van woningen in het Goese Meer en andere woningen in het exclusieve segment elders in de Bevelanden weet Ad Steendijk uw woning goed op waarde te schatten. 

Wij zijn als geen ander in staat u een goede inschatting de geven van de waarde van uw woning. Doordat wij altijd proberen voor onze opdrachtgevers de beste makelaar in Goes en omgeving te zijn kunt u er van op aan dat wanneer de woning verkocht wordt wij u belangen maximaal zullen behartigen en alleen tevreden zijn met het beste resultaat!