Exclusieve aandacht

Exclusieve aandacht voor elke woning en elke klant; dat is de belofte waar Steendijk Makelaars zich elke dag voor inzet. Bij ons staat exclusieve aandacht voor: optimale samenwerking tussen u en onze makelaars, ontzorging waar mogelijk, contact wanneer het u uitkomt en een verkoopstrategie die past bij uw persoonlijke situatie.

Sparringpartner

Het (ver)kopen van een huis brengt veel vragen met zich mee. Het begint al bij de waarde van de woning en de beste verkoopstrategie. Steendijk Makelaars is in dit proces uw sparringpartner. Wij staan u bij, gedurende het traject, beantwoorden graag uiteenlopende vragen en werken aan een goede band met de (ver)kopers om elke koop of verkoop tot een succes te brengen!

Hoogwaardige service

Exclusieve aandacht komt niet zonder hoogwaardige service. Bij Steendijk Makelaars staat u centraal. Een persoonlijk aanspreekpunt, duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken en enthousiast meedenken, is door de jarenlange ervaring diep verankerd in onze genen.

Eén doel

Uiteindelijk heeft Steendijk Makelaars maar één doel: uw belangen op de best mogelijke manier behartigen. Dit kan door het realiseren van een snelle verkoop, het onderhandelen over de hoogst haalbare prijs, het op een discrete manier in de markt zetten van een woning en door het vakkundig omgaan met alle betrokken partijen. Eén ding staat vast: bij Steendijk Makelaars is uw belang, ons belang!