Wie zijn wij...

Steendijk Makelaars is al bijna 25 jaar actief als makelaar in Goes en omgeving. Ons makelaarskantoor, in het stadscentrum van Goes, heeft een eigen, bijzondere aanpak. Daarbij staan de wensen van de (ver)kopers centraal. Dit resulteert in een hechte klantgroep, met name in de Gemeente Goes en omgeving.

Sterk en toekomstbestendig

Toen Wilbert Schipper ruim tien jaar geleden stage liep bij Steendijk Makelaars, zag Ad dat hij op dezelfde manier in het vak stond. Wilbert deed vervolgens eerst een aantal jaren ervaring op bij makelaars in de regio. In 2018 werd hij mede-eigenaar van Steendijk Makelaars. Ad en Wilbert bouwen samen aan een sterk en een toekomstbestendig makelaarskantoor: Steendijk Makelaars. Korte lijnen, veel kennis en kunde en eerlijk advies zijn kenmerkend voor dit kantoor. Steendijk Makelaars heeft een brede focus en ontzorgt haar klanten op de woningmarkt.

Voor iedere woning(ver)koper

Ad richt zich al jaren met succes op het exclusieve onroerend goed. Wilbert vormt hierop een geweldige aanvulling, doordat hij gespecialiseerd is in woningen in het lager en midden segment. De combinatie van beide expertises zorgt ervoor dat elke woning(ver)koper die op zoek is naar kwaliteit, uitmuntende service en een goed verkoopresultaat bij Steendijk Makelaars aan het juiste adres is. Ons motto is niet voor niets: Exclusieve aandacht voor élke woning.

Uw NVM makelaar

Steendijk Makelaars is uw NVM-makelaar. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar bureau in Nieuwegein. De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan haar leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek.

Waarom een NVM-makelaar?

Het feit dat u een NVM-deskundige inschakelt, geeft aan dat u de verkoop van uw huis niet aan een willekeurige makelaar wil overlaten. U kiest voor kwaliteit. Dat Steendijk Makelaars lid is van de NVM biedt u een aantal voordelen en garanties.

Deskundigheid

Een NVM-makelaar/taxateur is goed opgeleid en houdt zijn kennis permanent op peil. Hij is verplicht acht dagdelen per jaar in de schoolbanken te zitten om de kennis op peil te houden.

Marketing

Goede marketing is belangrijk voor de verkoop van uw huis. NVM heeft verschillende instrumenten ontwikkeld om de verkoop te ondersteunen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Funda.

Betrouwbaarheid

NVM ziet er streng op toe dat iedere NVM-makelaar uitsluitend de belangen van zijn opdrachtgever behartigt. Dit houdt onder andere in dat de makelaar óf opkomt voor de belangen van de verkoper, óf van de koper. En dus nooit voor beide belangen tegelijk. De NVM-makelaar behartigt de belangen van zijn opdrachtgever en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.

Zekerheid

Een NVM-makelaar is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor hij geen financiële risico’s loopt. Dit is ook in uw belang. Voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM. Indien nodig kunt u een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.