Vlaandertsedijk 6, Heinkenszand

verkocht

Vlaandertsedijk 6, Heinkenszand

Omschrijving

Hier kunt u uw droom volledig waarmaken! Steendijk Makelaars biedt u aan een te renoveren boerenwoning met grote stal en diverse andere bebouwing op 4000m2 eigen grond. Deze woonboerderij is gelegen in de Zak van Zuid-Beveland die bekend staat om zijn prachtige dijken, boomgaarden en meidoornheggen. De plek is bijzonder omdat deze verscholen is achter en dijk waardoor er veel privacy ontstaat. We hadden het al over uw droomplek, of u nu ruimte zoekt voor uw paarden, ruimte zoekt voor uw bedrijf ... Lees meer

Hier kunt u uw droom volledig waarmaken! Steendijk Makelaars biedt u aan een te renoveren boerenwoning met grote stal en diverse andere bebouwing op 4000m2 eigen grond. Deze woonboerderij is gelegen in de Zak van Zuid-Beveland die bekend staat om zijn prachtige dijken, boomgaarden en meidoornheggen. De plek is bijzonder omdat deze verscholen is achter en dijk waardoor er veel privacy ontstaat. We hadden het al over uw droomplek, of u nu ruimte zoekt voor uw paarden, ruimte zoekt voor uw bedrijf aan huis, ruimte zoekt voor uw rust…. Dit is de plek waar u misschien al uw wensen kunt combineren! Inhoud woning: ca. 372m3, perceeloppervlak: ca. 4000m2

Locatie
Via de prachtige Oude Zanddijk rijdt u naar de Vlaandertsedijk. Onderweg komt u enkele kleine karakteristieke weeltjes tegen en zeker rondom het dorp Nisse, dat op korte afstand gelegen is, ziet u de prachtige en eeuwenoude cultivatie van het landschap. Aan de andere kant ligt het dorp Heinkenszand, hier treft u alle voorzieningen die u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een supermarkt, kledingwinkels, basisscholen, huisarts, sportverenigingen. Kortom een levendig dorp met veel voorzieningen.

Woning
Aangekomen bij de woning ziet u een boerenwoning met grote stal aan de woning gebouwd. Wanneer u binnen komt in de woning, die voor een gedeelte in de schuur is gebouwd, ziet u als eerste de grote bijkeuken. Links in de bijkeuken treft u het toilet en de douche. Verder geeft de bijkeuken toegang tot de stal/schuur en tot de keuken en de woonkamer. De keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap en een koelkast. Tevens is de uitgebreide meterkast ook in de keuken gesitueerd en treft u er de trapopgang naar de 1e verdieping.
De woonkamer is onderverdeeld in een voor- en achterkamer. De achterkamer beschikt over een flinke kastruimte (voormalige bedstede) en een 2 kast met toegang tot de kleine kelderruimte. Vanuit de achter- en voorkamer kijkt u uit over de eigen tuin en de prachtige landerijen. De voorkamer heeft een oppervlakte van bijna 24m2 en wordt (evenals de achterkamer) verwarmd middels een gaskachel.

1e verdieping
Deze verdieping bereikt u via de trap in de keuken. Het betreft een ongeïsoleerde verdieping die is onderverdeeld in een 3-tal slaapkamers. 2 van deze slaapkamers zijn voorzien van een VELUX-dakraam. Tevens treft u hier bij de trapopgang nog veel extra bergruimte aan.

Stal
Vanuit de bijkeuken is de stal bereikbaar. Deze heeft een totaal oppervlak van 135m2 en is onderverdeeld in een aantal kleinere stallen. Deze schuur heeft aan de zuidzijde nog zijn oorspronkelijk gepotdekselde wand en de wand aan de noordzijde is in het verleden vervangen voor een gemetselde muur. Ook is het dak inclusief de spanten vernieuwd. Deze stal biedt veel mogelijkheden voor degene die paarden wil herbergen maar het biedt ook zeker de mogelijkheid om de woning uit te breiden.

Werkplaats
Aan de achterzijde van de stal is een werkplaats geplaatst, deze is ook vanuit de stal bereikbaar en heeft een oppervlakte van ca. 57m2. De wanden van de werkplaats zijn van hout en het dak van golfplaten.

Stal 2
Vanuit de werkplaats is een 2e stal bereikbaar. Met een oppervlakte van bijna 45m2 is dit zeker een flinke ruimte. De wanden zijn van hout en het dak van golfplaten.
Overige schuren
Op het perceel zijn diverse andere schuren en overkappingen aanwezig. De staat van de verschillende schuren/overkappingen is van redelijk tot slecht.

Perceel
Het totale perceel is ca. 3,1 hectare groot. De woning wordt aangeboden met 4.000 m2 eigen grond en een koper wordt in de gelegenheid gesteld extra grond bij te kopen. De kosten voor extra grond zijn €10,- per m2.

Bestemming
Op dit moment rust er op de woning nog een agrarische bestemming. De koper dient zelf zorg te dragen voor het omzetten van de bestemming indien gewenst.

Algemeen
- Boerenwoning met stal/schuur
- Inhoud: ca. 372m3
- Woonoppervlak: 109m2
- Perceeloppervlak: ca. 4000m2
- Uniek gelegen vlakbij Heinkenszand
- Gedateerde woning
- Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen (Knipping)
- Asbest aanwezig op diverse daken van schuren en overkappingen

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
woonboerderij
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1870
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
redelijk
Dak
zadeldak
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Energie

Warm water
elektrische boiler huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²
Perceeloppervlakte
30.100 m²
Inhoud
372 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
236 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht en buiten bebouwde kom
Tuin
tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
aangebouwd steen

Meer informatie of een bezichtiging aanvragen?