Moelmeedt 11, GOES

verkocht

Moelmeedt 11, GOES
Moelmeedt 11, GOES
Moelmeedt 11, GOES

Omschrijving

Midden in de jonge nieuwbouwwijk de Mannee, bieden wij deze nog te bouwen, vrijstaande woning aan. Het betreft een levensloopbestendige woning welke voorzien is van een luchtwarmtepomp. Voor de bouw van de woning is goed gekeken naar het onderhoudsvriendelijke aspect en optimale isolatie. Zo zijn de kozijnen van kunststof en alle ramen zijn voorzien van HR++ glas. Uniek aan deze woning is dat alles zich op de begane grond bevindt. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers. Kortom ee... Lees meer

Midden in de jonge nieuwbouwwijk de Mannee, bieden wij deze nog te bouwen, vrijstaande woning aan. Het betreft een levensloopbestendige woning welke voorzien is van een luchtwarmtepomp. Voor de bouw van de woning is goed gekeken naar het onderhoudsvriendelijke aspect en optimale isolatie. Zo zijn de kozijnen van kunststof en alle ramen zijn voorzien van HR++ glas. Uniek aan deze woning is dat alles zich op de begane grond bevindt. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers. Kortom een unieke kans voor wie een woning kiest met het oog op de toekomst!

Locatie
De woonwijk Mannee is gerealiseerd vanaf 2014 en gelegen aan de oostkant van Goes. De wijk is volledig gasloos aangelegd. Kenmerken van deze woonwijk zijn de speelse indeling van de straten en de aanwezigheid van veel speelruimte voor de kinderen. Ook de bereikbaarheid is uitstekend, zo fiets u binnen 10 minuten naar de gezellige binnenstad van Goes en zijn voorzieningen op korte afstand aanwezig. Verder treft u in de wijk een basisschool en kinderopvang en zijn er allerlei initiatieven voor ouderen. Kortom, een heerlijke wijk om te wonen!

Indeling
U komt via de voordeur aan de zijgevel van de woning, in de hal. De hal met meterkast en toilet, geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft veel raampartijen, waaronder een grote schuifpui, waardoor er altijd veel licht in de woning valt. Voor het realiseren van een open keuken is een stelpost inbegrepen. Achter de keuken is de bijkeuken gesitueerd. Deze ruimte is uitstekend geschikt voor een extra koelkast of vriezer en beschikt over een wasmachine-aansluiting. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een royale slaapkamer met aangrenzend de badkamer. Terug naar de entree van de woning is er nog een slaapkamer met lichtkoepel gesitueerd, uiteraard is deze ruimte ook geschikt als hobby of kantoorruimte. Verder ligt er nog een ruime slaapkamer met een eigen badkamer aan de voorzijde van de woning. Deze badkamer is ook vanuit de hiervoor genoemde slaapkamer bereikbaar. Ten slotte is er nog een inpandige bereikbare garage gesitueerd, waar tevens de apparatuur van de woning staat.

Isolatie + verwarming
Deze woning wordt gebouwd conform de meest recente bouweisen waardoor juist de isolatie van vloer, muur en dak de woning uitstekend is. Hiermee wordt het wooncomfort enorm verhoogd en dat is toe te schrijven aan de vloerverwarming op de begane grond. De woning wordt verwarmd middels een luchtwarmtepomp.

Grond
De woning staat op een perceel van 682m3 groot, het betreft erfpachtgrond. De erfpachtcanon bedraagt 3% van de grondwaarde. Er bestaat een mogelijkheid om de grond aan te kopen voor €242.614,68 inclusief BTW.

Stelposten
Er is in de bouwsom een stelpost voor de keuken opgenomen van €14.000,- inclusief BTW. Voor de badkamers, sanitair en toilet is een stelpost opgenomen van €8.000 incl. BTW.

Algemeen
- Levensloopbestendige vrijstaande woning
- Volledig gasloos
- Verwarmd middels luchtwarmtepomp
- HR++ glas met kunststof kozijnen
- Vloerverwarming
- Gunstige indeling
- Volledig woonprogramma op de begane grond
- 3 slaapkamers
- Inpandig bereikbare garage
- Grond op erfpacht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
VRIJSTAANDE_WONING
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
schuifpui
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas

Energie

Verwarming
warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140 m²
Inhoud
612 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
23 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 480 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, op eigen terrein

Plattegronden