Eindje de Rondte 71, Kruiningen

verkocht

Eindje de Rondte 71, Kruiningen

Omschrijving

Groot boeren woonhuis met dubbele garage op een fantastische plek !

Algemeen:
In het rustige, vriendelijke dorp Kruiningen, op loopafstand van de polder en de Westerschelde, dit grote boeren woonhuis met dubbele garage én weiland, aan de rand van het dorp.
Dit woonhuis is het overblijfsel van wat vroeger ooit een boerderij was met veel landbouwgrond er omheen. Nu ligt er nog 2.716 m² grond bij de woning. Het woonhuis is in 1974 verbouwd tot wat het nu is. Een groot woonhuis met onder andere ... Lees meer

Groot boeren woonhuis met dubbele garage op een fantastische plek !

Algemeen:
In het rustige, vriendelijke dorp Kruiningen, op loopafstand van de polder en de Westerschelde, dit grote boeren woonhuis met dubbele garage én weiland, aan de rand van het dorp.
Dit woonhuis is het overblijfsel van wat vroeger ooit een boerderij was met veel landbouwgrond er omheen. Nu ligt er nog 2.716 m² grond bij de woning. Het woonhuis is in 1974 verbouwd tot wat het nu is. Een groot woonhuis met onder andere een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De boerenschuur is afgebroken en daarvoor in de plaats is een dubbele garage met zadelkap gebouwd. U bereikt de garage met een grote oprit aan de rechterkant van het perceel.

Woonhuis voor rust en ruimte
Het is een ideale woonstek voor mensen die van ruimte en privacy houden. Aan de voorzijde van de woning staan veel volwassen bomen en struiken, die een mooie groene buffer vormen naar de openbare weg en u de nodige privacy geven. In de achtertuin staan nog fruitbomen van een oude boomgaard en daar weer achter ligt het grote weiland.

Het woonhuis is niet alleen geschikt voor grote gezinnen, maar ook voor actieve senioren die een compleet, levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond wensen én voor mensen die een hobby willen uitoefenen in de grote dubbele garage of kleinvee willen houden op het heerlijke weiland achter het woonhuis. Dus voor elk wat wils.

De indeling is als volgt:
In 1974 is de entree verplaatst van de voorzijde naar de achterzijde van het woonhuis. U bereikt de entree via de oprit aan de rechterkant.

De centraal gelegen hal geeft u toegang tot alle vertrekken in het woonhuis. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de woon- eetkamer en suite met open keuken. De keuken, gesitueerd aan de tuinzijde, is uitgevoerd in landhuisstijl met eiken deurtjes, functioneel en gedateerd. Door de grote raampartijen is het heerlijk licht in de woonkamer/keuken.

Aan de rechterzijde van de centrale hal ligt de bijkeuken. De bijkeuken heeft een eenvoudig aanrecht met spoelbak en aansluitpunten voor wasmachine en droger en een stortbak. Er is een buitendeur, die toegang geeft tot het tegelterras.

Vanuit de centrale hal kunt u doorlopen naar de voorzijde van de woning. Daar bevindt zich de toiletruimte, de grote ouderslaapkamer met eigen badkamer en de trap naar de eerste verdieping,

Verdieping:
De trap geeft u toegang tot de eerste verdieping. Hier treft u een grote overloop aan , drie royale slaapkamers, een bergkast en een ruimte met wastafel, eenvoudig toilet en de cv-ketel.

De woning biedt in potentie een heerlijke woonstek voor velen, maar behoeft een renovatie om het weer te laten voldoen aan de eisen van de huidige tijd. Voor een handige doe-het-zelver is het een mooie, haalbare uitdaging en zeker de moeite waard om er iets moois van te maken.

Bijzonderheden:
• Vraagprijs is € 420.000,-- k.k. Levering in overleg.
• Bouwjaar: omstreeks 1900, verbouwd in 1974 tot huidige vormgeving.
• Inhoud woonhuis is circa 650 m³. Woonoppervlak 170 m²
• De woning is gedateerd en behoeft renovatie.
• CV en warm water: HR Cv-ketel van Nefit. Bouwjaar onbekend, maar ouder dan 10 jaar.
• Houten kozijnen en dubbel glas
• Meterkast: 14 groepen, slimme meter , gas- en watermeter.
• De plattegrond is louter ter indicatie, er kan niet van worden gemeten
• Kad. aanduiding: Gem. Kruiningen, sectie G, nrs. 2644 en 3115, resp. groot 900 m² en 1.861 m².
• Tot meerdere zekerheid voor nakoming van de koopovereenkomst en de daaruit voortvloeiende
verplichtingen zal van koper een waarborgsom van 10% van de koopsom worden gevraagd (dan
wel voor hetzelfde bedrag een bankgarantie).

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
redelijk tot goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
zadeldak

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
combi-ketel van HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
170 m²
Perceeloppervlakte
2.761 m²
Inhoud
650 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
tuin rondom

Meer informatie of een bezichtiging aanvragen?