Lisa de Ridder

Leuk om kennis met u te maken! Mijn naam is Lisa de Ridder en ik ben sinds september 2020 werkzaam bij Steendijk Makelaars. Maandag t/m vrijdag met uitzondering van de donderdag ben ik met veel plezier aan het werk op ons kantoor aan de Piet Heinstraat 16 in Goes.

Ik kom uit het mooiste dorp van Walcheren, namelijk uit Arnemuiden! Naast mijn werk hier bij Steendijk Makelaars ben ik ook te vinden bij kaasboerderij Schellach in Middelburg. Een echte aanrader als u van kaas houdt. In mijn vrije tijd geniet ik er van om te sporten en lekker te koken. Verder breng ik veel tijd door met mijn vrienden en familie. Waar je mij voor wakker mag maken? Voor een heerlijke cocktail!

Mijn werkzaamheden bij Steendijk Makelaars zijn heel divers en dat is nou juist wat mijn werk zo leuk maakt. Samen met Annerieke zijn wij het eerste aanspreekpunt voor u als klant op kantoor en telefonisch. Daarnaast beheer ik de agenda’s, bereid ik de afspraken voor en begeleid ik de klanten met de aan- of verkoop van hun woning. Verder ga ik zo nu en dan mee naar onze opdrachtgevers, zodat ik onze klanten nog beter kan adviseren.

Nieuwsgierig geworden naar ons kantoor en onze dienstverlening? Bel gerust met mij of één van mijn collega’s en wie weet tot snel!