Annerieke Smit

Vanaf mei 2022 ben ik, Annerieke Smit, werkzaam bij Steendijk Makelaars. Op maandag en donderdag zijn mijn werkdagen. Ik ben enkele jaren geleden al 4 jaar werkzaam geweest bij een makelaarskantoor in de regio. We hebben dus al heel wat ervaring op gedaan in deze leuke branche, en zijn blij om hierin weer werkzaam te mogen zijn.

Ik houd mij vooral bezig met het uitwerken en aanmelden van woningen, het inplannen van afspraken, het opmaken van koopovereenkomsten en alles wat hierbij komt kijken. Daarnaast ben ik samen met Lisa het eerste aanspreekpunt voor u als klant, op kantoor en telefonisch. Van het inplannen van de eerste afspraak tot aan de overdracht! Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met u als klant. Ik neem u graag zoveel mogelijk werk uit handen, en zorg dat alles wat betreft de ver- en aankoop tot in de puntjes is geregeld.

Op de dagen dat ik niet op het kantoor werk zorg ik voor mijn 2 dochtertjes, Sarah-Lynn & Emma-Loïse. Verder vind ik het heerlijk om mijn huis gezellig te maken, en is lezen, en tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden hetgeen wat ik graag doe.

Zie ik jou binnenkort op ons kantoor? Of spreken we elkaar via de telefoon? Wij staan met veel enthousiasme voor u klaar!