Mijn favorieten

Huis verkopen Goes

U hebt besloten om uw woning te verkopen in Goes. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag krijgt voor uw huis of appartement. Maar wie kan u daar het beste bij helpen? Steendijk Makelaars heeft al NVM makelaar jarenlange ervaring in de verkoop van woningen in Goes en omgeving. Wij voorzien u graag van advies.

Door onze unieke manier van werken zijn we al vele malen tot een succesvolle verkoop gekomen. Wij werken met korte lijnen en geven een helder en eerlijk advies, een advies waar u mee verder kunt. 

5 redenen om uw woning door Steendijk Makelaars te laten verkopen
1.    Exclusieve aandacht voor elk huis en elke klant in Goes en omgeving. 
2.    We zijn een hoogwaardige sparringpartner en adviseren u een meest optimale verkoopstrategie voor uw huis.
3.    Service die een stap verder gaat dan u verwacht. 
4.    De beste woningpresentatie.
5.    Wij generen de beste opbrengst tegen de beste voorwaarden.

Wij begeleiden u van begin tot aan het eind in het verkooptraject van uw huis. Uiteraard zetten wij al onze expertise in om een vlotte woningverkoop te bewerkstelligen maar we gaan primair voor de beste prijs. Voor elke opdrachtgever is de beste prijs vaak een combinatie van voorwaarden én euro’s. 

Hoe bereiken wij de beste deal? We willen dat al onze verkopers ambassadeur worden van Steendijk Makelaars en bedenken bij elke stap dat dit ons uitgangspunt moet zijn. Graag komen wij met u in gesprek om te bepalen wat u belangrijk vindt bij de verkoop van uw woning en wij leggen u dan uit hoe onze dienstverlening ingezet kan worden zodat deze perfect aansluit op uw wensen.

Wij gaan voor kwaliteit en willen de beste makelaar van Goes en omstreken zijn!


Vrijblijvend verkoopadvies
 

Woningverkoop omgeving van Goes

Staat uw huis in Goes of omliggende dorpen als Kloetinge, ’s-Heer-Hendrikskinderen, Kapelle, Heinkenszand, Kortgene? Ook dan adviseren wij u graag, inmiddels kunnen we stellen dat door het maken van de juiste match en gebruik te maken van ons netwerk er ook veel woningen elders op de Bevelanden door ons verkocht zijn. 

Neem contact op met ons kantoor om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring