Mijn favorieten

Onze medewerkers

Steendijk Makelaars

Ad Steendijk
Ad Steendijk
Sinds 1993 mag ik het prachtige vak van makelaar uitoefenen en ben ik er trots op dat ik in deze periode zoveel mooie woningprojecten en (luxe) woningen met goed resultaat heb mogen verkopen. Inmiddels heb ik het genoegen mijn ervaring te delen met mijn compagnon Wilbert Schipper om samen ons makelaarskantoor toekomstbestendig te maken en verder uit te bouwen.

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Na mijn studie aan de HTS heb ik een tiental jaren gewerkt in de weg- en waterbouw en technische en bouwkundige ervaring opgedaan bij ingenieursbureaus, waterschap, aannemer en gemeentelijk grondbedrijf. Vooral die laatste ervaring en de liefde voor ‘t vak hebben mij er toe gebracht de studie van makelaar op te pakken. Om daarna als beginnend makelaar gelijk in 1993 in de positie te komen een prestigieus project als ‘Goese Meer’ te mogen verkopen was een droom die uitkwam.

Ik ben getrouwd met Connie en heb samen met haar twee kinderen, die inmiddels niet meer thuis wonen. Wij spelen golf en houden van een goed glas wijn.

Wonen, privé-leven en werken lopen bij mij dwars door elkaar heen. Het is voor mij een ideale combinatie om mij prettig te voelen en om mensen van dienst te kunnen zijn. Dat kan in ons mooie kantoor in de Goese Watertoren, maar even goed op de goese golfbaan. U mag het bepalen.
Wilbert Schipper
Wilbert Schipper
Makelaar/Taxateur
Tijdens mijn studie Management, Economie en Recht aan de Inholland Hogeschool te Rotterdam maakte ik tijdens een stage voor het eerst kennis met Steendijk Makelaars en was toen al enthousiast over het kantoor en werkwijze. Na eerst bijna 10 jaar ervaring opgedaan te hebben bij andere makelaarskantoren ben ik per 1 januari 2018 mede-eigenaar van Steendijk Makelaars geworden en samen gaan we dit prachtige bedrijf verder uitbouwen. Dat doen we door ons te onderscheiden op kwaliteit, service, begeleiding en innovatie. Niet voor niets zegen wij: Exclusieve aandacht voor elke woning!

Ik ben getrouwd met Evelyne en samen hebben we een dochter, Maud. Verder kan ik erg genieten van een goed boek, een heerlijk speciaal biertje of afspreken met vrienden. Ons levensmotto is ‘spaar geen geld maar goede herinneringen’. Het eerste nemen we niet al te letterlijk, maar het 2e deel van dit motto proberen we zoveel mogelijk in de praktijk te brengen. We wonen nu al ruim een jaar in de nieuwbouwwijk Mannee in Goes. We hebben daar ons eigen huis kunnen bouwen en zijn nu bezig met het inrichten en aanleggen van de tuin. Wanneer we hiermee klaar zijn hopen we weer tijd vrij te kunnen maken voor onze grootste hobby, reizen! Na een aantal keren in Azië rondgetrokken te hebben kan ik wel zeggen dat dit werelddeel ons hart gestolen heeft! Samen met mijn vrouw geniet ik enorm van het bezoeken van gebieden met een compleet andere (liefst ongerepte) cultuur, in Azië zijn nog steeds zoveel prachtige dingen die we niet gezien hebben. Verder vraagt onze hond Timber veel aandacht, met hem loop ik graag een flink stuk over het strand of bij het Veerse Meer.

Mijn werk geeft mij erg veel voldoening, zeker wanneer we weer een blijde verkoper en koper hebben kunnen matchen en alle partijen tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. In dat soort situaties voelt werk niet als werk, maar vooral als het uitoefenen van mijn hobby! Misschien komt dat wel doordat ik dan onderdeel geworden ben van een goede herinnering…