Mijn favorieten

LEWEDORP: Vier prachtige landhuiskavels met zeer riante afmetingen!

West-Kraaijertpolder is een uitbreidingslokatie aan de zuidwestkant van Lewedorp. Het totale plan behelst de bouw van circa 70 woningen van zeer uiteenlopende types en waarin Bouwfonds Ontwikkeling uit Goes in totaal 38 'kant en klare' woningen heeft gerealiseerd. Voorts ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling in deze fase een achttal zeer riante 'landhuiskavels', waarvan er nu vier te koop zijn.
De West-Kraaijertpolder is een ruim opgezette wijk, passend in de landelijke sfeer van de omgeving, met veel groen en rust, maar met een knipoog naar Goes en Middelburg welke op een steenworp afstand liggen.

Lewedorp maakt wonen heel compleet.
Lekker rustig gelegen in de landelijke dreven van het weidse polderland, maar wel met alle winkel-, sport- en recreatiemogelijkheden van de stad binnen handbereik met Heinkenszand, Middelburg en Goes op slechts enkele autominuten. Daar treft u alle winkels, uitgaan, veel beleving, recreatie en ontspanning. Terwijl u zich vervolgens weer terugtrekt in het landelijke groen van Lewedorp en de West-Kraaiertpolder.
Lewedorp behoort met haar circa 1700 inwoners tot één van de grotere kernen in de gemeente Borsele. Lewedorp heeft naast een eigen industrieterrein een goed ontwikkeld recreatiegebied, zoals 'De Piet' aan het Veerse Meer en het vliegveld 'Midden Zeeland'. Verder heeft Lewedorp voldoende eigen winkels om in de dagelijkse levensbehoeften te voorzien.
De West-Kraaijertpolder voldoet aan alle wensen van duuraam wooncomfort.
Rust, landelijk, maar knus en sfeervol. Een relatief kleine sfeervollewijk, ruim opgezet. Zo is het groen van de natuur, waaraan de omgeving zo rijk is, doorgetrokken in de wijk. Eigenlijk is de West Kraaijertpolder puur genieten. Men kan er alle kanten op wat betreft bereikbaarheid. Maar het is ook een wijk waar de kinderen nog veilig op straat kunnen spelen.
De vier landhuiskavels liggen aan de rand van het uitbreidingsplan, tegen aan de Lewedijk. Alle percelen zijn individueel bereikbaar via een dam, welke over de aan de voorzijde van de percelen aangelegde watergang werd aangebracht. Deze dam, alsmede de in de watergang aangebrachte beschoeiing, blijft eigendom van de gemeente Borsele, wat vervolgens weer inhoudt dat ook het onderhoud hiervan voor haar rekening komt.

De riant en landelijk gelegen percelen worden inclusief beplanting geleverd.
In opdracht van Bouwfonds Ontwikkeling heeft Bosch Slabbers, tuin- en landschaparchitecten uit Middelburg, een groenplan ontwikkeld.

Prijzen landhuiskavels:
Kavel 28  : circa 2.076 m²: verkoopsom € 188.109,-- v.o.n.
Kavel 29  : circa 1.454 m²: verkoopsom € 177.941,-- v.o.n.
Kavel 29a: circa 2.757 m²: verkoopsom € 213.529,-- v.o.n.