Mijn favorieten

Nieuwbouw

   

16 Woningen Hoefbladstraat, Heinkenszand

NOG 1 VRIJSTAANDE WONING TE KOOP
Een aantrekkelijk project van 16 woningen die gebouwd zullen worden in de jaren ’30-stijl met specifiek stijlkenmerken als grote raampartijen en veel lichtinval.
Door de grote diversiteit in verschillende woningtypen is er voor elk wat wils en kunnen wij deze mooie woningen aanbieden aan starters, doorstarters, gezinnen met opgroeiende kinderen en actieve senioren.
Klik voor meer informatie >>

Residence Weumelinghe, Wemeldinge

NOG DIVERSE APPARTEMENTEN EN STUDIO'S TE KOOP
Centraal gelegen in Zeeland aan de oevers van de Oosterschelde, veilig achter de zeedijk en op loopafstand van de jachthaven staat het statige appartementengebouw Residence Weumelinghe.
Vanaf het water gezien stevenen er drie markante torens hoog boven de zeedijk uit. Het is bijzonder dat deze gebouwen zo dicht op de zeedijk gebouwd mochten worden. Uw geluk, want door deze positie en de hoogte kijkt u vanuit uw appartement uit over de Oosterschelde. U kunt iedere dag weer genieten van een heel palet aan kleuren: het groen van het gras, geel van het strand, blauw van de zee en wit van de wolken. Zeiljachten, vissersscheepjes, voorbij vliegende meeuwen, zelfs zeehonden kunnen worden gezien. Zoveel rust en ruimte, hier kunt u één zijn met de natuur.
Klik voor meer informatie >>

4 Landhuiskavels, Lewedorp

NOG 3 LANDHUISKAVELS TE KOOP
Vier prachtige landhuiskavels met zeer riante afmetingen! West-Kraaijertpolder is een uitbreidingslokatie aan de zuidwestkant van Lewedorp. Het totale plan behelst de bouw van circa 70 woningen van zeer uiteenlopende types en waarin Bouwfonds Ontwikkeling uit Goes in totaal 38 'kant en klare' woningen heeft gerealiseerd. Voorts ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling in deze fase een achttal zeer riante 'landhuiskavels', waarvan er nu vier te koop zijn.
Klik voor meer informatie >>

Villa Kervel, Heinkenszand

HET LAATSTE APPARTEMENT IS NU VERKOCHT
Na de succesvolle verkoop en bouw van Villa Venkel, is nu de verkoop van Villa Kervel gestart; een tweede en tevens laatste appartemententoren in Heinkenszand. De 12 comfortabele appartementen hebben twee of drie slaapkamers en beschikken over een eigen parkeerplaats en berging in het souterrain. Op de riante balkons geniet u van een schitterend panorama.
Klik voor meer informatie >>