Mijn favorieten

Luchtfoto Goese MeerOntstaan van het Goese Meer    

Eind 1987 had men het idee opgevat om van de Wilhelminapolders aan de rand van Goes een prestigieus villapark te realiseren. Het moest een gebied worden waar wonen, recreëren en de natuur alle vrijheid krijgt. Na jaren van plannen, regelen en vooral graven werd begin 1993 de eerste paal geslagen.

Naast de ligging en de combinatie land en water is vooral de architectuur zeer bijzonder. De vrijheid om te bouwen in dit 'vrije sector'-gebied is wel erg ruim opgezet en hier is ook gretig gebruik van gemaakt. Een veelzijdigheid aan woningtypen, sfeer en stijlen is iets wat het Goese Meer nu zo uniek maakt..

Het Goese Meer beslaat een oppervlakte van 170 hectare waarvan het meer zelf er 35 voor zijn rekening neemt. Naast 400 woningen bevindt zich ook een golfbaan op het park.

Nu alle kavels zijn ingevuld en het leven voor de circa 1200 inwoners op gang is gekomen zijn de mondjesmaat beschikbare Goese Meer woningen zeer gewilde objecten geworden.

Reeds vanaf het begin zijn wij betrokken bij dit unieke plan en kennen dus alle details van het hele plan. Het zal u niet verbazen dat we ook nu nog zeer actief met het bemiddelen bij de aan- en verkoop van woningen.